Хочуть усунути конкурентів? - луцька депутатка про вибіркову перевірку маршруток

4
-2
Хочуть усунути конкурентів? - луцька депутатка про вибіркову перевірку маршруток
Депутат Луцькради Анна Мовяк на сесії у січні запропонувала перевірити стан усіх маршруток Луцька. Проте у розпорядженні вказали лише частину з них.

"Це що - вибіркова політика нової влади чи бажання усунути конкурентів, щоб догодити лояльним/своїм перевізникам? Ось так нова влада дбає про комфорт та безпеку лучан", - пише вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначимо, на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних Луцька міська рада оприлюднила перелік перевізників міста станом на 29 січня 2018 року. У списку їх - вісім.



Проте у відповідному розпорядженні Луцького міського голови про огляд транспортних засобів, що здійснюють міські перевезення зазначили лише п'ятеро перевізників.

Спеціальна комісія повинна перевірити транспорт перевізників КП "Луцьке підприємство електротранспорту", підприємців Тимощука М.С., Зарецької Л.С., Коровіцького А.Л., Ореховського П.О.

Огляд мають розпочати 12 березня і завершити 6 квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
санрайз перевірте, чи голєва вже порішала?
Відповісти
Санрайз не перевіряти а закривати треба.Вони тільки пиль в очі пускають а насправді це один з нацгірших перевізників в місті.Як по транспорту так і по відношенню до працівників.Там ж...а повна.Вже певно руки потирає Девіцкий як почув про підвищення проїзду.Злодій 1 категоріїї
Відповісти
Стан маршруток у місті жахливий! Повний дискомфорт! Коли вже накінець можна буде проїхатись у маршрутному таксі належно,із задоволенням?
Відповісти
Шановні високопосадовці!Простий народ-це ЛЮДИ,які довірили вам владу!Тож дбайте про них так,як про себе і любіть іХ так,як себе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні