Поліцейський стріляв у волинянина, який бив свою жінку

0
-3
Поліцейський стріляв у волинянина, який бив свою жінку
У селі Вишеньки Бориспільського району дільничному офіцеру поліції довелося стріляти в нападника, який регулярно влаштовував домашній терор.

До поліцейського звернулась 36-річна жителька села Вишеньки зі слідами побоїв на обличчі. Вона повідомила, що її п’яний цивільний чоловік чинить бійки, ображає та постійно погрожує, - повідомляє ГУНП в Київській області.

З’ясувалося, що разом пара проживає кілька років, чоловік приїхав з Волинської області і живе за рахунок тимчасових заробіток на будівництві.

Правоохоронець разом із представниками громадського формування зайшов до будинку та провів з чоловіком роз’яснювальну роботу. Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення 41-річний зловмисник схопив з серванту два кухонних ножа і кинувся на поліцейського. Вимогу правоохоронця покласти ножі на підлогу він проігнорував. Тоді дільничний застосував пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, та влучив у ліву ногу. Лейтенант поліції викликав швидку і надав чоловікові першу домедичну допомогу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Нападник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому оголошено підозру. Поліція готує відповідні матеріали до суду щодо подальшого обрання відносно затриманого міри запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні