Заховане подорожчання проїзду у Луцьку – махінація, - Григоренко

2
-5
Заховане подорожчання проїзду у Луцьку – махінація, - Григоренко
Екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко розповів, чому депутати міськради опублікували проект рішення про підвищення вартості проїзду на старому сайті Луцької міської ради.

Про це Сергій Григоренко розповів у вівторок, 6 березня, під час круглого столу «Волинського ЦРУ».

Нагадаємо, проект рішення виконавчого комітету про підняття вартості проїзду у луцьких маршрутках до 5 гривень розмістили на старій версії сайту міської ради.

Зокрема, екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зазначив, що представники фракції «УКРОП» маніпулюють громадою міста, використовуючи сайт, який почав «заростати інформаційним мохом».

«Раніше був один сайт міської ради, потім створили новий. Я довго думав, чому вони не закривають стару версію сайту, але вчора відкрилося ноу-хау теперішньої укропівської команди. Такі собі політичні шулери УКРОПу», - коментує експерт «Волинського ЦРУ».

Зі слів Сергія Григоренка, для того, аби підняти тариф на перевезення у місті, потрібно розпочати регуляторну процедуру, яка передбачає публічне оприлюднення рішення.

«Вони ж все зробили законно, якби не одне велике «АЛЕ». Для майданчика вони використали старий сайт ради, яким давно не користуються. А потім, коли таки підвищать вартість проїзду, скажуть, що все законно, бо інформація була у публічному доступі», - каже Григоренко.

Для того, щоб підняти тариф потрібно почати регуляторну процедуру, яка повинна бути відкритою та прозорою. Вчора на старому сайті Луцької міської ради, який вже почав заростати інформаційним мохом, з’являється проект рішення про регуляторну процедуру.

«А потім, коли таки підвищать вартість проїзду, вони скажуть, що все законно, бо вони публікували рішення. Звісно, бо регуляторна процедура передбачає публічне оприлюднення рішення. Вони ж опублікували його на публічному ресурсі, і байдуже, що ним ніхто не користується»,- каже Григоренко.

Депутат Луцької міської ради Анна Мовяк розповіла, що із сайту міської ради зникають фрагменти відео із декількох сесій Луцької міської ради.

«Відео з останньої сесії закінчується рівно о 22:00, хоча засідання тривало аж до першої години ночі. Яким чином голосували ще за 20 земельних питань – невідомо. Результатів голосування 27-ої і 28-ої сесій просто не існує», - коментує Анна Мовяк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви там всі сплошна махінація
Відповісти
Фальсифікаціям – ні!
Махінаціям – ні!
Понятіям – ні!
Ні брехні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні