У Луцьку змагалися сім'ями

0
4
У Луцьку змагалися сім'ями
У Луцьку в спортивному залі школи №24 відбувся міський фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Захід організували Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради.

Після урочистого відкриття фестивалю заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом'як разом з майстром спорту України міжнародного класу, чемпіонкою світу та Європи з пауерліфтингу Оксаною Гронович розпочали спортивне свято підготовчою розминкою для учасників змагань.

У спортивному заході взяло участь 26 сімей. Усі діти разом з татом і мамою мали можливість випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість.

Учасники Фестивалю змагались у чотирьох командних естафетах: «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова» та «Фрізбі».

Між естафетами були показові виступи вихованців Волинської федерації козацького бойового мистецтва «Спас» під керівництвом тренера Сергія Гаврилюка. Також учасники та гості Фестивалю мали змогу подивитись спортивно-хореографічну композицію у виконанні вихованок федерації гімнастики Волині під керівництвом тренерів Тетяни Фігель і Наталії Данелюк та композицій із спортивної акробатики у виконанні вихованок обласної ДЮСШ під керівництвом тренерів Олени Кришпінович і Вероніки Пащук.

За підсумками всіх спортивних випробувань абсолютним переможцем цьогорічного міського фестивалю, показавши найкращі результати,
стала спортивна сім'я Адамчуків (тато — Віталій Георгійович, мама — Ірина Миколаївна, син – Артур), яка представляла гімназію №4.

Друге місце виборола сім’я Цьось (тато — Володимир Петрович, мама — Уляна Анатоліївна, син – Ренат) – представники КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» («Одісей»).

Третє місце в сім’ї Нечипоруків (тато — Руслан Олегович, мама — Наталія Володимирівна, син – Орест), які представляли НВК №10.

Ці три сім’ї будуть представляти Луцьк на обласному фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який відбудеться 24 березня цього року в місті Нововолинську.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні