--> Лаявся і зверхньо поводився: подробиці затримання п'яного екс-даішника за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лаявся і зверхньо поводився: подробиці затримання п'яного екс-даішника за кермом

2
2
Лаявся і зверхньо поводився: подробиці затримання п'яного екс-даішника за кермом
У центрі Луцька зупинили машину за кермом якої їхав п’яний колишній даішник. Він лаявся, зверхньо поводився і не хотів їхати у наркодиспансер.

Подробиці інциденту повідомляє Волинське телебачення.

Нагадаємо, у ніч з 16 на 17 лютого на вулиці Винниченка зупинили машину за кермом якої їхав п’яний колишній даішник, нині керівник автотранспортного господарства управління патрульної поліції у Волинські області.

"Це смуга для руху громадського транспорту. Патрульні побачили автомобіль, який рухався під знак. Вони, я впевнений, не знали, хто був за кермом. Було від нього чути різкий запах алкоголю, по вимові це було відчутно і по тому, як він поводивсяЦ, – розповідає "самооборонівець" Олександр Ніколайчук.

За словами активіста, він відмовлявся проходити тест на вміст алкоголю в крові.

"Більше того, звучали такі фрази, які публічно висловлювати не можна, бо їх треба "запікувати", він казав: якщо ми будемо один одного "мочити", то ми нормальну Україну ніколи в житті не збудуємо, – додає Ніколайчук.

За словами колишнього патрульного Олексія Дмитрієва, затриманий начальник автотранспортного господарства Андрій Березюк працює на своєму робочому місці ще за часів ДАІ, де служив близько 20 років.

"Заходять отримувати пальне, а там є певний запах в кабінеті. Він їхав додому, вирішив зекономити пару гривень на таксі і думав, що через те, що він там працює, як в старій системі це було нормально, що коли свої, то їх не оформляють. Його така зверхня поведінка: мовляв, мало того, що ви мене зупинили, так ти ще й маєш наглість оформляти на мене протокол", - каже він.

Поспілкуватись із самим Андрієм Березюком журналістам не вдалось. Чоловік нині на лікарняному.

Водночас в управлінні патрульної поліції Волинської області кажуть, що розпочали службове розслідування щодо п'яного працівника. Наразі він не виконує своїх посадових обов’язків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось через таких чинників і аварії трапляються
Відповісти
Чергове замовлення...) не доведено що Андрій був під градусом!!! Лише зі слів людей котрі переслідують невідомі цілі!!! Під знак поїхав - факт, а решта припущення...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні