--> Аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати компенсацію при покупці техніки* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати компенсацію при покупці техніки*

0
2
Аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати  компенсацію  при покупці техніки*
В цьому році при купівлі сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва через ПриватБанк українські аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати з держбюджету компенсацію 25% вартості техніки.

Як повідомили у банку, держкомпенсація буде виплачуватися при оплаті техніки як за рахунок власних коштів, так і за допомогою кредитних програм у державному ПриватБанку - кредитної лінії або програми “АгроКУБ”.

"В минулому році клієнти ПриватБанку першими в Україні скористалися можливостями нової державної програми підтримки сільського господарства, - відзначив перший заступник голови правління банку Олег Сергєєв. - У 2017 році агропідприємства через наш банк отримали понад 70 млн грн компенсацій, що склало більше половини їх загальної суми в країні".

За словами банкірів, якщо для покупки техніки скористатися програмою фінансування терміном на 1 рік, то сума отриманої компенсації практично повністю покриває витрати на відсотки за кредитом. Згідно з Постановою КМУ України №86, участь у програмі можуть узяти всі агропідприємства, що придбали техніку й обладнання з 1 січня 2018 року.

ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки та обладнання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні