ПортCity та MZM обрали модель. ФОТО

0
-6
ПортCity та MZM обрали модель. ФОТО
На вихідних, 3-4 березня, відбулося справжнє свято краси. ПортCity та клуб MZM провели кастинг та обрали модель, яка стане обличчям відомого глянцевого журналу.



Протягом місяця дівчата, які мріють про модельну кар’єру, публікували свої фото в інстаграмі, аби потрапити на кастинг. Тож у суботу, 3 березня, понад тридцять красунь прийшли, аби спробувати
свої сили. Журі відібрало двадцять учасниць для проекту, з якими працювали стилісти, візажисти, фотограф та професійні моделі, які навчали мистецтву дефіле.



Усе це відбувалося під керівництвом Марини Занюк, власниці клубу MZM. У підсумку першого дня журі обрало десять
півфіналісток.

З самого ранку у неділю дівчата повернулися у ТРЦ ПортCity, аби продовжити інтенсивне навчання, аби вже увечері вийти на свій перший справжній показ. До слова, аби учасниці дійсно
відчули усі переваги модельної справи, на дефіле вони вийшли у сукнях від відомої дизайнерки Анни Дідух.

Професійне журі у складі моделі Марини Занюк, стиліста Василини Дудник, візажиста Ольги Симоненко та фотографа Анастасії Альошиної обрали й переможницю проекту «Стань моделлю».

Дівчина отримала можливість навчатися в школі MZM, а також вона стане обличчям однойменного фешен-журналу. Тож виграла конкурс Уляна Козак, яка не стимувала емоцій на сцені.

Усі дівчата розповіли, що неймовірно вдячні за досвід, який подарували їм кращі спеціалісти міста протягом цих двох днів у ПортCity.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні