На Волині хочуть з’ясувати, куди «дівається ліс»

1
-2
На Волині хочуть з’ясувати, куди «дівається ліс»
У Волинській області планують розібратися з питаннями несанкціонованої вирубки лісу на території краю.

Про це йшлося 5 березня під час оперативної наради в ОДА.

«Питання несанкціонованої вирубки лісу потрібно розпочати з того, де цей ліс дівається. Взяли з кумом несанкціоновано зрубали дерева, так само з кумом розпиляли. Я не думаю, що в селі ніхто не знає хто і куди везе той ліс. Там півень чужий появляється і вже всі знають. Це загроза того, що ми втратимо зелене багатство Волині», - заявив голова ОДА Володимир Гунчик.

Відтак, він звернувся до Національної поліції Волині, Управління захисту економіки, представників влади з проханням вирішити питання нелегальної порубки лісу в області. Також організують цикл виїзних нарад, аби розібратися, куди «дівається ліс».

«У селі Стобихівка, наприклад, на одного жителя – одна пилорама. Це такий пилорамний центр Волині. З усієї області туди їдуть транспортні засоби, Напевно, таких центрів у нас цілком достатньо. Вони собі тихесенько пиляють ліс», - зазначив Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось з кумом зрізав дерево ,то про це знають,а як вагонами ліс вивозять то тут мовчок !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні