Обрали найбільшого кота України

1
7
Обрали найбільшого кота України
У столиці відбувся конкурс “Битва гігантів”. За право називатися найбільшим котом змагалися 150 пухнастиків: від звичних українцям британців до екзотичних бенгальських чи бурманських вусанів.

Про це інформує Український інтерес.

“Кота-гіганта ми обираємо вже втретє: тварин ретельно оглядають, а потім зважують. Традиційно перемагають представники породи мейн-кун”, – розповіла одна з організаторів конкурсу Лариса Гарматюк.

Із легкістю обійшов всіх конкурентів мейн-кун Ньютон: він переважив найближчого опонента Бетмена на 800 грамів.

У свої три роки переможець важить аж 12 кілограмів, що чимало навіть для представників його породи. Адже в середньому такі коти набирають від семи до дев’яти кілограмів.

Власниця гіганта розповіла, що Ньютоном тварину називають лише під час змагань: вдома він із радістю відгукується на кличку Камаз. Попри свою поважну вагу та серйозне ім’я, Камаз дуже граційний та лагідний кіт: він постійно проситься на руки, спить тільки поруч із господарями, любить дітей та має спокійний темперамент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Passion the website-- very individual friendly and whole lots to see!
Вижте и страницата ми

https://krei.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=114213 Оптимизация за търсачки

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні