Пояснили, чому у луцькій багатоповерхівці відключили газ на два дні

2
8
Пояснили, чому у луцькій багатоповерхівці відключили газ на два дні
У "Волиньгазі" прокоментували, чому частина мешканців трьох під’їздів будинку №6, що по вулиці 8 Березня в Луцьку майже два дні були відключені від газопостачання.

Представники "Волиньгазу" кажуть, що не можуть підключити газ, тому що всіх мешканців немає вдома, - повідомляє "Волинське телебачення".

Нагадаємо, 28 лютого на чотирьох під’їздах будинку, що на вулиці 8 Березня, газовики розвісили оголошення про відключення газу. Вони попередили мешканців будинку про те, що 1 березня відбудеться планове технічне обслуговування. У четвер, 1 березня, об 16:30 зібралися усі мешканці будинку, аби таки перевірили лічильники та пустили до квартир газ. Натомість газовики відмовилися проводити роботи, мовляв працюють лише до 16:00.

"Тиждень чи два назад теж висіла подібна заява, тоді люди зацікавилися. А тепер повторна заява, то люди не звернули уваги. Бо два тижні нічого не робилося і знов заяву повісили", - каже голова правління ОСББ Валентин Гордіюк.

Мешканець будинку Юрій Олексійович каже, що на вирішення проблеми потрібно було дати декілька днів.

"Це не життя. Замість того, щоб створювати добробут, нам злодійська організація "Волиньгаз" робить зло. Другий день ми сидимо без газу. Мотивують це тим, що в нас проектна документація не зроблена і установлені не ті колонки", - каже мешканець будинку.

Представник "Волиньгазу" прокоментував цю ситуацію так:

"Люди не без опалення, там тепло. Газ пустимо в квартири. Але всіх мешканців нема вдома".

"Є такі випадки, що окремі жильці просто не пускають в квартири. Ми не маємо права йти в приватну власність самовільно. Люди зрозуміють специфіку роботи і питання закриємо", - каже керуючий Луцьким відділенням ПАТ "Волиньгаз" Руслан Сахарчук.

Детальніше - у сюжеті

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось той представник волиньгазу дуже часто очима кліпає-мабуть на стакані з того всього сидить.
Відповісти
причепилися до людей, що у них імпортні колонки, а не українські, та ще й встановлені по 15-20 років тому! запломбували половині будинку доступ до газу, змушують оформляти технічні умови (за 1000 гр.) на "заборонені" колонки. Цікаво, а в представників Волиньгазу вдома які?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні