Футболіст із Волині хоче грати за збірну Польщі

0
-6
Футболіст із Волині хоче грати за збірну Польщі
Футболіст із Ковеля Тарас Романчук, який з 2014 року виступає за польський клуб «Ягеллонія», хоче грати за збірну Польщі.

Про це футболіст сказав у розмові зі Збігнєвом Бонеком, президентом Польського футбольного союзу, - пише FootballHub.

Функціонер зустрівся з 26-річним уродженцем Ковеля зранку 2 березня.

"Хотів з’ясувати, які у гравця "Ягеллонії" плани щодо збірної Польщі, – каже Бонек. – Ми не хочемо нікому з футболістів нав’язувати чи переконувати прийняти польське громадянство. Також ми нікому не пропонуємо біло-червону футболку. Наша зустріч – це питання етичне і добрих звичаїв. Хотілося поговорити з людиною, яка добре грає у футбол у нашій екстракласі й отримала наше громадянство без жодної допомоги Польського футбольного союзу".

Романчук однозначно дав зрозуміти, що готовий грати виключно для Польщі. За умови, якщо так вирішить наставник збірної Польщі Адам Навалка.

Польська преса розцінює зустріч Бонека і Романчука, як знак того, що футболіст може поїхати на Чемпіонат світу-2018.

"Раз про це пише офіційний сайт Польського футбольного союзу, то на 100% ця справа є реальною. А Романчук зараз перебуває у фантастичній формі. Тарас – найкращий оборонний півзахисник нашої ліги", – кажуть в Польщі.

Навалка був присутній на матчі "Ягеллонії" з "Легією". Польські ЗМІ пишуть, що наставник збірної Польщі стежив саме за Романчуком. Тарас провів хороший матч, а його команда виграла 2:0.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Тарас Романчук отримав польське громадянство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні