--> На Майдан в мороз йшли, а до міськради - ні, - волинський адвокат про скандальну сесію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Майдан в мороз йшли, а до міськради - ні, - волинський адвокат про скандальну сесію

6
11
На Майдан в мороз йшли, а до міськради - ні, - волинський адвокат про скандальну сесію
Волинський адвокат Василь Нагорний здивований, чому лучани, які слідкували за скандальною сесією міськради, не прийшли у мерію відстоювати землю.

«Шоу», «цирк», «дерибан», - так описують вчорашні (сесія міськради 28 лютого, - ред.) події в міськраді. Ні, це НАША Луцька міська рада, яку МИ обрали! А чому не пішло вчора все місто під міськраду? Холодно? Не смішіть мене, коли вірили, то на Майдан їздили ще не в такі морози», - пише Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, лучани не вірять нинішній владі, а серйозним важелем впливу міг стати мер міста, якого немає.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе, що варто знати про скандальну сесію Луцькради, або Чого у мерії билися?

«Та хіба більшість в мерії блокує вибори? Ні! Інші політичні сили не готові домовитись і виставити кандидата, то ковтайте плювки в обличчя і влаштовуйте далі дискотеки. Але ви не домовитесь, бо шукаєте «свого» кандидата, а не просто порядну, вольову, рішучу, совісну людину-господаря, яка може гепнути кулаком, вимкнути дискотеку, вишвирнути із зали всіх «ручних псів» і просто сказати: «я не пропущу це рішення, бо наше місто і лучани збідніють» або навпаки: «наше місто і лучани від цього виграють, а я частина міста, яке люблю», - продовжує Нагорний.

А також додає - Луцьк втомився бути без господаря.

«Поки моє місто неживе, а його центральна площа, як візитна картка, спотворена чумою дерибану: від смердючих туалетів поруч з театром, вічно мертвих фонтанів , втомлених ялинок до скромненького стенду пам’яті загиблим Героям», - резюмує адвокат.

Нагадаємо, на сесію 28 лютого винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119 для ТОВ "Житловий квартал". Раніше повідомлялося, що підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Директором вказаного товариства є Ришко Мирослав Джанович, який є рідним братом дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації - Петрочук Олени Джавнівни.

А одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Мацюк Віктор Борисович, який свого часу балотувався до міської ради від Радикальної партії.

Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.

Під час голосування за скандальне питання № 66, яким рада віддала в оренду землю на вулиці Рівненській, у залі виникла сутичка між депутатами, муніципальною вартою і невідомими чоловіками у спортивній формі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де прокуратура, СБУ та інші герої? Де гірої атошники? Це не водія маршрутки мордувати!
Відповісти
Нагорний, сам то ти прийшов під раду?!
Відповісти
Люди вже тричі виходили і що? Ви робите що вам треба. Нічого й нікого небоітеся. Шевелитеся перед виборами кісточки людям кидаєте
Відповісти
Як ви всі дістали!
Відповісти
А смисл? Йти щоб витратити свій час, вони ж зроблять все що їм треба. Просто їх не обирати, засиділись...
Відповісти
Чого ж туди йти , коли на вході стоїть муніципал і каже:"Куди , чого, навіщо?".
А ще ж і штани перевіряє , чи застебнуті? Який кіч.. Така ззовні симпатична Юля і таке з її рота...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні