На Волині з’явилася перша поліцейська станція. ФОТО

1
-4
На Волині з’явилася перша поліцейська станція. ФОТО
У місті Берестечко Горохівського району розпочала роботу перша на території Волинської області поліцейська станція.

Вона відкрилася у середу, 28 лютого. Станція обслуговуватиме територію понад 20 населених пунктів, де мешкають майже 10 тисяч жителів, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. https://vl.npu.gov.ua/news/novini/na-volini-vidkrili-pershu-policzejsku-stancziyu/

«Станцію обладнано комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, а також бази даних системи МВС» - йдеться в повідомленні.

Поліцейська станція об’єднала спільну роботу дільничних офіцерів поліції, груп швидкого реагування патрульної поліції та громади. Службові приміщення обладнанні належною оргтехнікою, у них передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми, працівників груп швидкого реагування та членів громадських формувань.

«До основних функцій та завдань поліцейської станції відносять, зокрема, забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та правопорядку, охорону прав і свобод людини, взаємодію поліції з органами правопорядку, державної влади та місцевого самоврядування», - зазначив виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

Громадяни матимуть можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейських - обіцяють правоохоронці.

Довідково:

Поліцейські станції створюють в рамках реалізації місцевих програм з профілактики злочинності та охорони громадського порядку. У травні 2016 року Волинська обласна рада затвердила Програму профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки. На її втілення заплановано виділення понад 20 млн. грн. Відповідні програми профілактики спільно з органами місцевого самоврядування розроблені в усіх територіальних підрозділах поліції області. Зокрема, на їх виконання в 2017 році з місцевих бюджетів було виділено понад 1 млн. 200 тис. грн.. До кінця року на Волині планують створити 38 поліцейських станцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, коли вони її спалять чи розвалять?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні