У Ковелі підвищать ціну за проїзд в маршрутках

1
1
У Ковелі підвищать ціну за проїзд в маршрутках
У Ковелі з 1 березня за проїзд у маршрутках доведеться платити більше.

Ціни піднімають згідно прийнятого рішення виконавчого комітету про нові тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, - повідомляє прес-служба Ковельради.

За словами головного спеціаліста відділу економічного розвитку та торгівлі Інни Товстиги є кілька причин для прийняття такого рішення. Зокрема, подорожчали запчастини, паливно-мастильні матеріали, значно зросла мінімальна зарплата. Перевізники змушені сплачувати чималий податок, подбати про оплату праці водіїв. Отож, підвищення вартості проїзду є економічною необхідністю.

Відтак дорослі будуть змушені заплатити за проїзд 4 гривні. Студенти вишів та коледжів - 3,50. Для школярів ціну поставили у розмірі 3 гривні.

Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення. Першого березня його надрукують в газеті «Вісті Ковельщини», а відтак рішення вступить у дію.

Нагадаємо, у Луцьку перевізники також вимагають підвищення ціни на проїзд. Зокрема, на одного пасажира - 5 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тим часом у Києві 3грн при більших зарплатах водіїв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні