Скандальне рішення про підвищення цін на рекламу у Луцьку хочуть скасувати

0
-2
Скандальне рішення про підвищення цін на рекламу у Луцьку хочуть скасувати
Експерти Волинського центру розвитку урядування просять скасувати рішення виконавчого комітету Луцькради про підвищення на 49 % тарифів на розміщення реклами.

Про це йшлося у середу, 28 лютого, під час «круглого столу».

Нагадаємо, під час останнього засідання виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення про збільшення тарифу на розміщення зовнішньої реклами на 49 %, що вдвічі більше, аніж було.

Відтак, експерти Волинського ЦРУ закликають скасувати рішення. Окрім того, вони рекомендують провести «круглий стіл» з представниками рекламного бізнесу і пропонують владі презентувати громадськості концепцію розміщення зовнішньої реклами у Луцьку.

«Більше за рекламу ніхто платити не буде. Ні ці люди, ні ті, хто прийдуть потім. Більших надходжень до бюджету однозначно не буде», - наголосив експерт Волинського ЦРУ Тарас Яковлев.

Представник Волинського центру розвитку урядування Сергій Григоренко додав, що рішення «проштовхнули» через те, що представники рекламного бізнесу наважилися відстоювати свої інтереси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні