У Ковелі через сараї люди матимуть воду кілька годин на день

0
0
У Ковелі через сараї люди матимуть воду кілька годин на день
У Ковелі люди не зносять сараї біля свердловини. Через це "Ковельводоканал" подаватиме воду згідно графіку - кілька годин на день.

У 2015 році Ковельська міська рада надала "Ковельводоканалу" дозвіл на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для забезпечення охоронної зони артезіанських свердловин №25 та №27, яка становить 30 м від осі свердловини, - повідомляє прес-служба управління.

Однак в 30-ти метрову зону входять самовільно збудовані сараї декількох жителів багатоповерхівок, що знаходяться поруч. Там вони тримають курей і свиней, що категорично заборонено робити в охоронній зоні свердловин.

Ці сараї підлягають негайному знесенню. Проте незважаючи на неодноразові звернення управління до міської влади сараї досі стоять на тому ж місці, оскільки їх власники перешкоджають знесенню.

Зважаючи на ситуацію, що склалася в охоронній зоні свердловин, а також високий рівень грунтових вод і початок сніготанення, "Ковельводоканал" прийняв рішення з 15 березня вивести з роботи свердловину № 25.

Таке рішення прийняли, щоб у централізовану систему водопостачання не потрапляли забрунення від діяльності власників сараїв.

Припинення роботи свердловини зменшить вдвічі подачу води до насосної станції. Тому воду споживачам доведеться подавати за графіком. Вода жителям вул. Брестська, вул. Кияна, селища Льонзаводу та села Вербка, котрі отримують воду від насосної станції по вул. Кияна подаватиметься щодня в такі години:

з 06:00 до 09:00;
з 12:00 до 14:00;
з 19:00 до 22:00.
Теги: ковель, вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні