--> У Луцьку родина священика УПЦ КП видає дитячий журнал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку родина священика УПЦ КП видає дитячий журнал

2
2
У Луцьку родина священика УПЦ КП видає дитячий журнал
У Луцьку вийшов перший номер дитячого християнського журналу "Небесний ліхтарик".

Видання поширюватимуть у Волинській єпархії УПЦ КП, - повідомили у прес-службі єпархії.

Як ідеться у повідомленні, нове видання - про добро, християнські цінності, віру в Бога.

Журнал для дітей 6–10 років виходитиме щомісяця на 16 сторінках.

У єпархії зазначають, що він вирізняється з-поміж інших креативним авторським контентом, сучасними оригінальними ілюстраціями та простотою викладу матеріалу. У кожному номері – окрема тема.

Як розповіла головний редактор Валерія Лесюк, ініціатива видання такого журналу належить їй та її чоловікові - священикові Миколі Лесюку.

"Небесний ліхтарик" виходить за підтримки веб-дизайнера та волонтера Наталки Скиби, без якої цього журнала не було б. Бо, як виявилось, неважко написати текст чи намалювати малюнок, а треба вміти ще й гарно зробити сторінку, що може лише професійний дизайнер", - зауважила Валерія Лесюк.

За її словами, яким накладом виходитиме журнал - поки не відомо.

"Ми просимо про передоплату за тиждень до друку, бо фінансування не маємо. Працюємо всі на волонтерських засадах. Виходитиме видання щомісяця. Ціна зараз за один примірник - 60 гривень, бо друкуємо цифровим друком. Щоб ціна була менша, треба наклад у 500 примірників", - зазначила редакторка.

Вона стверджує, що потреба у такому виданні очевидна, адже "сучасні діти надто багато часу проводять за комп’ютером, бавлячись в ігри. Такий журнал – гарна нагода для усієї сім’ї приділити один одному трохи часу, погортати сторінки, поговорити про вічні духовні цінності, дізнатися для себе багато нового".

Невдовзі вийде друге число «Небесного ліхтарика». Придбати його можна, кажуть у єпархії, попередньо замовивши до 5 березня за електронною поштою nebesnyi_lihtaryk@ukr.net або за номером мобільного телефону (095) 0376700 (Валерія).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
60 грн за 16 сторінок? Нормально...всі відомі видавництва - помруть від заздрощів
Відповісти
Якщо знаєте дешевший цифровий друк, ми будемо лише вдячні за підказку :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні