За крадіжку телефону волинянину «світить» шість років

0
-6
За крадіжку телефону волинянину «світить» шість років
29-річному мешканецю Володимира-Волинського "світить" до шести років за крадіжку телефону.

Інцидент трапився 8 січня цього року вулиці Княгині Ольги в місті Володимир-Волинський,- повідомляє поліція Волині.

29-річний мешканець Володимира-Волинського посеред вулиці вкрав мобільний телефон у 43-річного жителя сусідньої Рівненщини.

Поліцейські затримали зловмисника та оголосили йому про підозру у скоєнні грабежу.

На екстрену лінію «102» зателефонував 43-річний військовослужбовець, мешканець сусідньої Рівненщини. Чоловік повідомив, що невідомий зловмисник вирвав із його рук мобільний телефон. Сума збитку становить близько 2 тисячі гривень.

«Завдяки злагодженій та професійній роботі оперативників сектору кримінальної поліції особу грабіжника встановили. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Нині йому оголосили про підозру у скоєному злочині за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слід додати, що чоловік уже мав проблеми із законом, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі», – розповів керівник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик.

Зловмиснику "світить" від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні