Нацбанк випустив монети з вепрами та дельфінами

3
5
Нацбанк випустив монети з вепрами та дельфінами
У вівторок, 27 лютого, Нацбанк введе в обіг нові пам'ятні монети "Дельфін" і "Вепр". Вони увійдуть в серію "Фауна в пам'ятках культури України".

Монети номіналом 5 грн виготовлені зі срібла 925 проби. Їх маса - 15,55 г, діаметр — 33 мм. Матимуть тираж 4000 штук кожна, повідомляє Gazeta.ua із посиланням на прес-службу НБУ.

Угорі монет розміщено малий Державний Герб України та напис "Україна". Під ним рік карбування монети і номінал 5 гривень. У центрі знаходиться позолочене зображення дельфіна чи вепра, відповідно.

У Нацбанку нагадали, що пам'ятні монети — це дійсний платіжний засіб України. Обов'язкові до приймання без будь-яких обмежень за номінальною вартістю до всіх видів платежів.

Теги: нбу, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я копія порошенка
Відповісти
нєєєєє. він домашній
Відповісти
Я копія порошенка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні