«Працюють усі дотичні служби», – Гунчик про рекордні морози

1
-3
«Працюють усі дотичні служби», – Гунчик про рекордні морози
Низький температурний режим у Волинській області триматиметься орієнтовно до середини наступного тижня. Зокрема температура опускатиметься до 17-20 градусів нижче нуля.

Про це йшлося 26 лютого 2018 року під час засідання оперативного штабу ДСНС під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, у якому в режимі відеоселекторного зв’язку взяв участь голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, - повідомляє сайт ОДА.

Геннадій Зубко наголосив, що необхідно скоординувати дії усіх рівнів влади, аби низькі температури та снігопади не створили колапсу як на дорогах, так і в інших сферах життєдіяльності.

На Волині, попри відсутність снігопадів, низький температурний режим триматиметься орієнтовно до середини наступного тижня. Зокрема, температура опускатиметься до 17-20 градусів нижче нуля.

"Важливо, щоб цілодобово працювали регіональні штаби. Необхідно через управління служби надзвичайних ситуації повідомити райони про прогноз погоди та націлити їх на відповідну роботу. Координація роботи йде через обласну державну адміністрацію та службу надзвичайних ситуації. Працюють всі дотичні служби, в тому числі патрульні та національна поліція. Тримаємо руку на пульсі та координуємо роботу", – зазначив керівник виконавчої гілки влади в області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пізно,гунчик вже одморозився давно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні