У ПортCity - дні краси*

0
-3
У ПортCity - дні краси*
Вже у перші весняні вихідні в торгово-розважальному центрі ПортCity відбудеться свято жіночності та краси. Спільно з клубом MZM дівчата можуть здійснити свою мрією і стати моделлю.

Щоб потрапити на кастинг, потрібно було лише розмістити світлину у повний зріст з хештегом #кастинг_портсitymzm в інстаграмі до 25 лютого. Усіх, хто поділився своїм фото, запрошують на кастинг 3 березня.

Журі обере десять учасниць, які два дні безкоштовно навчатимуться модельному ремеслу. Фотографуватиме дівчат неперевершена Анастасія Альошина, яка розповість, як правильно позувати, аби світлини були ідеальними.

А візажисти Simona’s school навчать, як виглядати природньо та ефектно водночас. Увесь процес навчання фільмуватиме StanislavBud.

Про стиль розповідатиме Василина Дудник, а як правильно харчуватись навчить дієтолог Анастасія Фатехова. Мистецтву дефіле дівчата вчитимуться у команди клубу MZM.

У підсумку журі визначать переможницю. Під час днів краси на гостей ТРЦ ПортCity чекають цікаві покази та розваги. Тож зустріньте весну красиво у торгово-розважальному центрі!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні