Луцькі школярі стали призерами чемпіонату України з рукопашного бою

0
5
Луцькі школярі стали призерами чемпіонату України з рукопашного бою
У 2-му чемпіонаті України з рукопашного бою серед школярів, що відбувся 24 лютого у Києві, взяло участь понад 500 юнаків віком від 10 до 16 років. Зважаючи на досвід участі в попередньому аналогічному чемпіонаті, Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» делегувала на турнір лише найбільш підготовлених юних спортсменів.

Тріумфальним став виступ на Чемпіонаті України з рукопашного бою серед школярів вихованців ВРФРБ «РУБІЖ» - учнів Луцької гімназії № 4 Корнія Олексієвця та Нікіти Компанійця.

Друзі-товариші у спорті та житті Корній і Нікіта змагались серед 12-13 річних бійців у ваговій категорії до 45 кг. Поступово здобували перемогу за перемогою в напружених двобоях, причому дострокову перемогу над суперником в одному з них нокдауном здобув Корній, больовим прийомом в іншому – Нікіта.

Майстерність та спортивна вдача дозволила хлопцям дійти до фіналу та розіграти між собою престижні нагороди. Срібним призером чемпіонату України з рукопашного бою серед школярів став Корній Олексієвець, а золота медаль здобута Нікітою Компанійцем.

Вихованці «РУБІЖу» Іван Дячук та Владислав Яцун змагались серед спортсменів віком 14-15 років, Корній Олексієвець та Нікіта Компанієць – серед 12-13 річних бійців.

Іван Дячук вперше брав участь в такому масштабному турнірі, здобув перемогу в стартовому двобої та поступився в наступному - вже чвертьфінальному, поєдинку. На заваді до більшого розкриття потенціалу Івана стало надмірне хвилювання за можливий хід та результат двобою.

Владислав Яцун – призер минулорічного чемпіонату України – відмінно провів свій стартовий двобій та больовим прийомом переміг потужного спортсмена з Харківщини. Наступний двобій з незначною перевагою виграв його опонент з м. Дніпра та завадив Владиславу продовжити шлях до п’єдесталу. Разом з тим тренер Івана та Владислава Сергій Гузов вважає їх виступ гідним та корисним для подальшого спортивного зростання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні