Радник Порошенка назвав західняків «боягузливими скотинами»

18
-2
Радник Порошенка назвав західняків «боягузливими скотинами»
А все тому, що вони, за його словами, переховуються від мобілізації.

Радник президента Юрій Бірюков образив жителів Західної України своїм повідомленням у Фейсбуці, - пише Pressцентр.

«Він хрипко кричить «Слава Україні», розповідає всім, який він невротичний патріот. Він кращий стратег в історії сучасності, здатний силою думки знищувати БТР супротивника. Звичайно, його профіль сповнений національних символів. Він — житель Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської областей. Ще він — боягузлива скотина … Підібгавши хвіст, він ховається від воєнкома, він змінює номер телефону, він збирає манатки і чеше в Румунію, Угорщину, Словаччину чи Польщу» - пише Бірюков.

Крім того, він наводить конкретні приклади ухилення людей від мобілізації. Західняки, звичайно, заперечують його слова.

Це повідомлення викликало хвилю обурення в Інтернеті. Люди вимагають вибачень від Юрія Бірюкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серйозно?!
Ви перепощуєте новини 3-річної давнини?
Мда...
Відповісти
стало можна.
коменти читати - казкове задоволення. барани чортові. як ви називали людей, які те саме, що ви зараз пишете, казали вам 4 роки тому? тепер ви будете платити кров'ю і соромом.
Відповісти
Правильно назвав. Якщо субсидії отримувати чи їздити на контрабандному авто, то вони перші, а якщо країну захищати- то нехай Порошенко сам захищає.
Відповісти
Радник правий. В Закарпатті є села (про них йшла мова у ЗМІ), з яких на війну з москалями військомат не зміг призвати жодного бійця. Вони або овечок в горах пасуть і на трембіті грають, або в Рубльовкє під Москвою місцевим багатіям палаци будують. Бидло, зрадники, паскудство.
Відповісти
http://report.if.ua/akcent/bojova-krasna-nyni-na-donbasi-voyuyut-majzhe-30-hlopciv-z-sela-krasna-nadvirnyanskogo-rajonu/
Відповісти
Життя повинен бути такий щоб його хотілось захищати,шото не один мілліонер не сидить в окопі на донбасі,а ти "лучанин"іди убийся ,позбав світ дибіла.
Відповісти
Це ж в якій Конституції записано,що у випадку антитерористичної операції оголошується мобілізація.Рано чи пізно за це відповідатимуть ці неуки,а такі як бірюков просто заробили собі капітал на горі українців.Так,захищати країну потрібно,але не зрадників і брехунів.
Відповісти
Ці зрадники Порошенкові вже роздерли Україну і зменшили кількість населення різними способами. Будь проклята така влада.
Відповісти
Цей ханирік, який про загиблих надає інформацію монотонним голосом, як вірш читає. Для них це просто статистика, всерівно скільки зібрали яблук, огірків. Так вони рахують загиблих
Відповісти
Чотири роки окупації Криму.Коли йшло збройне захоплення військових частин,"воїни" співали пісень,а повинні були,виконуючи Конституцію і статут, стріляти без попередження.А "великий" авіатор Мамчур щей прапором махав,а тепер депутат від бпп.Про що можна далі писати і обговорювати-"бірюковщину"...
Відповісти
Як заходили зелені чоловічки в Крим, то наші давали їм дорогу і виводили українські війська. Мабуть так було написано в договорі куплі-продажу....
Відповісти
так і було. співчуваю вам. вашу землю продали росіянам, як за кріпосного права - разом з людьми.
Відповісти
ти пишеш з окопів таке чи як
Відповісти
вийди і скажи мамі, дружині, сину, дочці, загиблого за вас тварі але завжди так не буде як зараз чмо чмо чмо більше немає слів поки ви їздете відпочивати хлопці гинуть від 18,02,2014
Відповісти
ви гинете, щоб вони могли відпочивати. все, змиріться. виживайте.
Відповісти
дай відповідь
Відповісти
Як змиритися? В тебе гарячка? Їх треба по методу Саакашвілі - білет в один кінець. Для чого нам така влада, це банда!
Відповісти
Порошенкові радники, а народні зрадники
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні