--> У Ковелі водій фури хотів дати 400 гривень хабара поліцейським | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі водій фури хотів дати 400 гривень хабара поліцейським

2
6
У Ковелі водій фури хотів дати 400 гривень хабара поліцейським
У Ковелі 35-річний місцевий житель намагався дати 400 гривень хабара патрульним за порушення правил дорожнього руху.

Подія трапилася ввечері у четвер, 22 лютого близько 22 години, - повідомляє поліція Волині.

Правопорушник аби уникнути адміністративної відповідальності запропонував поліцейським 400 грн. неправомірної вигоди. За цим фактом триває перевірка.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції несли службу по нагляду за дорожнім рухом. На вулиці Сагайдачного поліцейські зупинили вантажівку за порушення правил дорожнього руху. Водій, за не складання адміністративного протоколу, запропонував поліцейським 400 грн. неправомірної вигоди.

Цей факт зареєстрований у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікові "світить" від двох до чотирьох років позбавлення волі із спеціальною конфіскацією. Триває перевірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от не перестаю дивуватись, за СПРОБУ дати 400 грн. - "світить від 2 до 4-х років з конфіскацією", а чиновникам, суддям і т.п., які ВЗЯЛИ мільйон - максимум умовно, або взагалі - штраф.
Відповісти
Мала сума, того і не взяли... А чесністю наша Мі-
Поліція ніколи не славилась...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні