--> У Берліні показали українську еротичну драму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Берліні показали українську еротичну драму

0
0
У Берліні показали українську еротичну драму
У Берліні 22 лютого показали українську стрічку «Коли падають дерева», що представлена у конкурсній програмі фестивалю «Panorama Berlinale».

Про це повідомило Державне агентство України з питань кіно на офіційному сайті Національної спілки кінематографістів України, - пише День.

Створена за підтримки Держкіно повнометражна дебютна стрічка Марисі Нікітюк «Коли падають дерева» - драма дорослішання, створена міжнародною командою кінематографістів з Польщі, Македонії та України, йдеться у повідомленні.

В українській провінції розгортається історія 5-літньої бунтівної Вітки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси та її коханого – молодого бандита Шрама. Після смерті батька перед Ларисою гостро постає питання її подальшого майбутнього.

Прем'єру фільму відвідали віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко та голова Держкіно Пилип Іллєнко, який зазначив: «Вітаю тих, хто створив цей фільм, з успішною прем’єрою, а нас усіх – з новим досягненням українського кіно!». Покази також пройдуть 23 і 24 лютого.

В українському прокаті картина з’явиться вже цієї осені.

Нагадуємо, що на Європейському кіноринку (European Film Market) 68-го Берлінського міжнародного кінофестивалю триває робота Українського стенду #UkraineIsYourDestination. Фінансування і організація роботи стенду та проведення інших заходів здійснюється спільними зусиллями Держкіно та провідними гравцями кіноіндустрії нашої країни.

Триватиме «Берлінале» до 25 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні