--> У Нововолинську поховали наркодилерку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську поховали наркодилерку

9
4
У Нововолинську поховали наркодилерку
У Нововолинську 18 лютого померла відома на все місто наркодилерка Анжела на прізвисько Гавана. Місцеві наркомани щодня ходили по “дозу” до її будинку, який знаходиться на центральній вулиці Нововолинська на бульварі Шевченка.

20 лютого Гавану поховали. Зі слів очевидців, провести в останній путь прийшло близько 30-ти людей, з них і постійні клієнти. Видання БУГ зібрало з різних джерел інформацію про наркодилерку.

Останні роки вона погано сере почувала. Неодноразово лежала в інфекційному відділенні Нововолинської лікарні. Розповідають, що і ремонт у палаті, де завжди лежала, зробила, і продавати наркотики продовжувала, перебуваючи у стаціонарі. Навіть перев’язки сама собі робила, бо справлялася з цим краще за медсестер.

Серед діагнозів - і СНІД, і туберкульоз кісток, і гангрени на ногах.

Вона потребувала ампутації ноги через те, що лопали судини і постійно була кровотеча.

Серце в Гавани також було хворе. Перед смертю впала в кому. Так розповідають про останні дні Анжели інсайдери.

Наркозалежні нововолинці добре вивчили дорогу на бульвар Шевченка, 27, а мешканці будинку звикли до такого сусідства.

Проживала Гавана в квартирі разом з чоловіком. Можливо, він продовжить її справу. Наркомани і далі ходять за вказаною адресою, але поки не відомо, чи виходять з “дозою”.

Неодноразово в помешканні Гавани проводили обшуки. Попри це, вона продовжувала займатися своєю справою. Інсайдери повідомляють, що приїздили на автомобілях і вночі, а на день десятки наркозалежних відвідували квартиру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блжад, що це за новини? Хроніки торчків? Дніщанське дніще
Відповісти
Давайте дамо героя України посмертно. Ви вже пишете тикий бред, що аж в стидно читати.
Відповісти
Правильно роблять, що пишуть. Нехай інші, такі самі наркоторгівці знають, що такі нелюди довго не живуть, що для них тоже приготовлена пряма дорога до пекла!!! Це море пролитих сліз батьків та матерів, за ту біду, яку вони робили.
Відповісти
Наркоторговці і так знають, що їх чекає. А ті що знають інтернет-видань не читають. Бо якраз під кайфо-дозою... Перепрошую а ви яка "мешканка", та що продає чи та що сусідка тих що продають?
Відповісти
Таких людей потрiбно iзолювати,бо це нелюди.
Відповісти
Правильно що висвітлюють.Тільки в нашій країні наркодилершу знають усюди,а вона собі спокійно живе,лікується.навіть ремонт в палаті робить,приймає своїх клієнтів серед білого дня і нікому немає до цього діла.Питанна:хто кришує диллершу,кому вона побудувала будинки і купила авто*Риторичне питання,бо відповідь очевидна і в Нововолинську її всі знають
Відповісти
Шо модер, коменти очі колять?! Деградуєте, признайтесь самі собі хоч...
Відповісти
Відома на все місто наркодилерка,а чому ж вона не була за гратами?Ментів за грати значить.
Відповісти
Адрес навмисно сказали щоб якщо шо то знали куди іти по дозу!!!??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні