Торговця людьми з Волині «закрили» на два місяці

0
3
Торговця людьми з Волині «закрили» на два місяці
27-річному мешканцю Володимира-Волинського оголосили про підозру у торгівлі людьми і обрали йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Пообіцявши безробітним волинянам гарні умови роботи та достойні заробітки, зловмисник завозив їх у село в Брестській області, де погрозами та насильством примушував тяжко працювати на сезонних роботах у колгоспі, а заробіток привласнював, - повідомляє прокуратура Волині.

Упродовж січня-листопада 2016 року молодик завіз 4 чоловіків у білорусь.

Окрім того, за кожного такого робітника він отримував кошти від керівника господарства.

Зауважимо, що молодик, на утриманні якого перебуває троє неповнолітніх дітей, раніше був засуджений за вчинення тяжкого тілесного ушкодження та хуліганства.

Йому оголошено про підозру у вербуванні й переміщенні людей. Згідно з ухвалою Луцького міськрайонного #суду, чоловікові обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші потерпілі від дій зловмисника особи та свідки злочинної діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні