--> У Володимирі поставлять пам'ятник українцям, яких переселили з Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі поставлять пам'ятник українцям, яких переселили з Польщі

0
2
У Володимирі поставлять пам'ятник українцям, яких переселили з Польщі
На території Храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії по вулиці Драгоманова у Володимирі-Волинському встановлять пам’ятний знак насильно виселеним українцям з території Польщі у 1944-1947 роках.

Для того, щоб почалися роботи безпосередньо на знаком потрібен був дозвіл виконавчого комітету міської ради. У четвер, 22-го лютого, члени виконкому одноголосно підтримали проект рішення, - пише "Буг".

Клопотання про необхідність такого знаку подало Володимир-Волинське культурне товариство “Холмщина”. Проект пройшов всі необхідні погодження, а член виконкому і настоятель вказаного храму Євген Рябець повідомив, що заперечень немає і всі питання вже погодили з товариством.

Зазначимо, що всі фінансові витрати на себе взяло товариство “Холмщина”. Додамо також, що передбачений на пам’ятному знакові текст має ще бути погоджений з обласною комісією у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні