--> Лучани зможуть зробити візу без черги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани зможуть зробити візу без черги

1
4
Лучани зможуть зробити візу без черги
З першого березня волинянам із закордонними паспортами старого зразка більше не доведеться попередньо записуватись у Генеральному консульстві, аби подати документи на Шенгенську візу.

Інформація про це з'явилась на офіційному сайті установи у Луцьку, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Тобто, тепер можна приходити до Візового центру одразу із всіма необхідними документами і подавати заявку. Нововведення діятиме для жителів Луцька, Рівного та Тернополя, повідомляють у консульстві.

Це пов'язано з тим, що кількість власників біометричних паспортів, з якими можна виїхати без візи, постійно зростає. Аби остаточно звільнитися від візиту до дипломатичних установ будь-якої країни ЄС, щоранку під ЦНАПОМ вишиковуються черги.

Разом із тим у департаменті кажуть - щоденно на виготовлення закордонних паспортів видають від ста талонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Насправді на сайті консульства пише "Інформуємо Вас, що з 1 березня 2018 року буде відмінено систему реєстраціі для заявників, які подають документи на візу Шенген до Польщі у Пунктах Прийому Візових Анкет Луцького Kонсульського Oкругу". Запис на подачу документів на шенгенську візу до Польщі скасують у візових центрах. Особам, які подають на національну візу до Польщі, згідно з повідомленням на сайті консульства, ніхто запису не відміняв
http://www.luck.msz.gov.pl/uk/news/0___________16
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні