--> У Ковелі учаснику Майдану не дали виступити на мітингу-реквіємі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі учаснику Майдану не дали виступити на мітингу-реквіємі

1
1
У Ковелі учаснику Майдану не дали виступити на мітингу-реквіємі
Учаснику Помаранчевої революції та Революції гідності Сергію Котіку не дали слово для виступу на мітингу-реквіємі.

Організатори мотивували це тим, що ніхто взагалі не буде виступати біля пам’ятника «Борцям за волю України» на мітингу-реквієму, приуроченому до Дня Героїв Небесної Сотні, - пише Район.Ковель.

«Будь ласка, надайте мені слово для виступу», – просив учасник Помаранчевої революції та Революції гідності Сергій Котік, який прийшов із своїм незмінним плакатом про ковельське водосховище та міського голову Олега Кіндера.

«Нікому слово для виступу не надаємо», – відмовила йому одна з ведучих заходу.

«А я був на Майдані… Нас вбивали. Я хочу правду розказати людям, як нас Кіндер грабував у той час, коли ми на Майдані стояли, кров проливалась, і як вони розбігалися», – сказав Сергій Котік.

«Порядок проведення заходу вже давно визначений. Ми тут прийшли, щоб помолитися і згадати людей. Ніяким виступаючим ніхто не буде давати слова – ні з міської влади, ні з районної. Якщо ми почнемо кожному надавати слово… Ви знаєте, оці всі люди, вони мають, що сказати. І кожен буде стояти і розказувати. Можливо, ми зробимо зустріч десь і там будемо всі говорити. Ну діти… зі шкіл позабирали. Діти мерзнуть. Ми думаємо за дітей», – пояснювала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не розумію для чого стояв той Майдан, коли нами керує таке бидло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні