--> Для реклами в медіа не існує стандартних рішень, - експерт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для реклами в медіа не існує стандартних рішень, - експерт

0
0
Для реклами в медіа не існує стандартних рішень, - експерт
Поважні фірми та підприємці-початківці часто не є експертами з маркетингу чи онлайн-просування, тому й помиляються, обираючи розміщення банерів чи роздачу листівок якнайширшій аудиторії.

Тим часом, важливо шукати "свого" клієнта. Відома експертка зі стратегічних комунікацій ГО «Інформаційна Безпека», керуюча партнерка Arena/MediaExpert Тетяна Попова переконана, що кожне рішення має ґрунтуватися на цілях кампанії, - пише 0332.ua.

"В одному випадку це може бути використання пошуку в Інтернеті через Google, в іншому через соціальні мережі, чи рекламні вивіски чи борди в яких є вказівки, як проїхати до магазину", - розповідає Тетяна Попова.

За іі словами, перш за все потрібно з’ясувати: де знаходиться і яким чином використовує медіа ваша аудиторія. Яким чином і якими способами проводить свій час.

Наприклад: якщо це пенсіонери, то навряд чи вони користуються Twitter; якщо це молодь, то великий час вона проводить в соціальних мережах. В залежності від того, як проводить свій час їх цільова аудиторія, потрібно планувати рекламну кампанію.

"Не можна сказати, що є шаблон, або одне стандартне рішення для всіх, яке всім допоможе", - додає експертка. Завжди потрібно виходити з медіа потреб цільової аудиторії".
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні