--> Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
-11
Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
Восьмий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 19 лютого.

У ньому ви прочитаєте:

«Як живе хлопчик, якого родина віддала на час ремонту у дитбудинок». Майже дворічного Максимка Міщука восени 2017 року юні батьки покинули у луцькому дитбудинку через те, що не змогли створити у своїй оселі умов, які годилися б для проживання дитини.

Небайдужі лучани сфотографували його в одній із палат інфекційної лікарні й виклали фото у соцмережі, щоб привернути якомога більше уваги до долі покинутої дитини. Після того, як батько Максима Віктор Кошкарян показав умови, в яких живе його сім’я, одні волиняни кинулися обурюватися такими горе-батьками, інші – взялися допомагати. Цими днями журналістка видання «Волинь24» Олена Лівіцька завітала в гості до цієї сім’ї, щоб на власні очі побачити, чи змінилися умови проживання дитини. Її розповідь газета друкує під заголовком «Більше ніколи не здам».

«Луцька міськрада хоче купити бензин у фірми Коломойського». Без конкурсу і за високими цінами.

«Є перше «золото»!» На п'єдесталі український фристайліст Олександр Абраменко, який здобув золоту медаль для збірної України на Олімпіаді в південнокорейському Пхенчхані, обійняв російського спортсмена, який посів третє місце. Це одразу помітили наші вболівальники. Дехто почав говорити про зраду…

«Це наша відповідь на недружні кроки Варшави». Деякі районні ради Волині ухвалили рішення про використання біля адміністративних будівель революційного червоно-чорного прапора ОУН.

«Повернули сміття власникам». Як комунальники провчили порушників правил благоустрою.

«У Луцьку батьки залишили малюка у колясці, поки самі сиділи у кафе».

«Жінці, яка померла чотири роки тому, прийшов виклик до суду».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – постійна рубрика «Трапилося цими днями», результати матчів 20-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця першості, новини про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник «Волинь24» на вулицях міста.

Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для читачів, які хотіли би отримувати першу вечірню газету Луцька у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, повідомляємо: на «Волинь24» триває передплата. Передплатити газету можна в найближчому відділенні «Укрпошти».

Ми й надалі розповсюджуємо газету безплатно. Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на чотири місяці – 11,28 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні