--> Бойовики заявили, що вбили двох українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бойовики заявили, що вбили двох українців

3
1
Бойовики заявили, що вбили двох українців
Бойовики «ДНР» стверджують, що вбили не менше двох українських військових, двох поранили і одного взяли в полон.

Про це заявив "начальник прес-служби Збройних сил ДНР" Данило Безсонов, повідомляє «Українська правда» з посиланням на сайт бойовиків "ДАН".

За його інформацією, минулої ночі група з восьми військових ЗСУ з 57 окремої мотопіхотної бригади під командуванням Головашенка намагалася провести бойову вилазку до позицій бойовиків ОРДО з позицій в районі Пісок на північ від Донецька.

"Веденням вогню зі стрілецької зброї знищені не менше двох українських бойовиків, двоє поранені. Один з диверсантів, кинутий товаришами по службі на полі бою, взятий у полон", - заявив представник бойовиків.

Водночас в суботу штаб АТО заявив, що в районі проведення АТО зник військовослужбовець.

"Сьогодні, 17 лютого, під час перевірки наявності особового складу одного з військових підрозділів сил Антитерористичної операції виявлено відсутність військовослужбовця", - йшлося в повідомленні.

Разом з тим, у прес-центрі штабу АТО "Українській правді" відмовилися повідомити, де саме це сталося.
Теги: ато, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де покарані нерадиві генерали ?..
Відповісти
А наші брехуни кажуть що все нормально, ніхто не загинув. Для нашої влади це просто статистика, всерівно, що рахувати курчат. Дістати, треба міняти владу, яка обіцяла припинити війну за дві неділі
Відповісти
На україні. Хлопці н а київ жидів в сраку випихати, а не на сході гинути. Хабат , євреі - це чума, яка війни розпалює. А ні один жид не загинув за 4 роки на війні і майдані
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні