--> У селищі на Волині чоловік на вулиці торгував патронами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селищі на Волині чоловік на вулиці торгував патронами

0
3
У селищі на Волині чоловік на вулиці торгував патронами
У селищі Стара Вижівка поліцейські виявили та вилучили в місцевого жителя понад півсотні патронів, які він продавав просто на вулиці.

Інцидент трапився у четвер, 15 лютого, - повідомляє поліція Волині.

Небезпечну знахідку співробітники сектору кримінальної поліції виявили завдяки небайдужим громадянам. Люди повідомили поліцію, що невідомий чоловік на вулиці Тихій у Старій Вижівці пропонує перехожим придбати в нього патрони.

На місце одразу ж виїхали правоохоронці. Вони оперативно встановили особу підозрілого чоловіка й під час зовнішнього огляду виявили в нього 54 патрони калібру 5,6 мм. Їх вилучили й направили для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікові "світить" від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні