Батьки п'ють, діти голодні і не ходять у школу: як живуть проблемні сім'ї у селі на Волині

0
-2
Батьки п'ють, діти голодні і не ходять у школу: як живуть проблемні сім'ї у селі на Волині
У селі Завидів, Іваничівського району обстежили умови проживання дітей у 4-х сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини.

У четвер, 14 лютого 2018 року провели рейд-виїзд на територію села Завидів з метою виявлення сімей, які неспроможні або не бажають виконувати виховні функції стосовно дітей, - повідомляють на сайті Павлівської громади.

В сім’ї ромів з’ясовано, що двоє дітей шкільного віку не відвідували навчальний заклад. Зі слів батьків, діти хворі, проте зовнішній вигляд дітей задовільний. Матері дітей роз’яснено положення статті 6 Закону України «Про загальну середню освіту».

Також виявлено, що в багатодітна мати та її співмешканець були п’яні, продукти харчування наявні в мінімальній кількості, зварені страви для дітей відсутні. Матір дітей попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, роз’яснено підстави вилучення дітей із сім’ї, дано термін для придбання необхідних продуктів харчування для дітей до 20.02.1018 року.

В ході проведення рейду з’ясовано, що в 2-х сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, батьки протягом тривалого часу не п'ють, намагаються виконувати рекомендації та поради працівників соціальних служб та органів місцевого самоврядування, для дітей створені відповідні умови для проживання та розвитку, наявні продукти харчування, зварені страви.

За результатами обстеження умов проживання та виховання дітей у сім’ях учасниками рейду складено відповідні акти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні