Клієнти ПриватБанку можуть підтримати параолімпійських спортсменів*

0
2
Клієнти ПриватБанку можуть підтримати параолімпійських спортсменів*
Увійти до національного фан-клубу української параолімпійської збірної та підтримати українських спортсменів у їхньому прагненні до перемоги тепер зможуть усі клієнти ПриватБанку.

Разом із Visa банк розпочав олімпійську акцію «Підтримайте непереможних», приєднатися до якої можна на сайті програми parasport.pb.ua.

«Спортсмени, які беруть участь у Параолімпійських іграх, гідні того, щоб насправді називатися героями. Вони доводять, що обмежень не існує, кожен може здивувати світ, вони – постійні лідери міжнародних змагань, вони – наша параолімпійська збірна!», – зазначила керівник благодійних проектів банку Ганна Павлова.

Щоб підтримати параолімпійців, варто лише зареєструватися на сайті parasport.pb.ua та до 30 квітня розраховуватися за покупки карткою Visa. Після кожної оплати додатково 1 гривню буде автоматично перераховано з картки учасника акції на потреби параолімпійської збірної команди України. Також зробити благодійний внесок можна через будь-який банкомат ПриватБанку або Інтернет-банк Приват24.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні