--> У волинянина можуть забрати рушницю за те, що бив дружину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянина можуть забрати рушницю за те, що бив дружину

1
7
У волинянина можуть забрати рушницю за те, що бив дружину
У селищі Любешів чоловік вчиняв насильство в сім’ї. Поліція знайшла в дебошира рушницю, яку у нього вилучать після вироку суду.

У вівторок, 13 лютого до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення жительки селища Любешів, - повідомили у Любешівському відділенні поліції ГУНПу Волинській області.

Жінка повідомила про те, що її чоловік за місцем проживання вчиняє насильство в сім’ї.

Працівники поліції склали на дебошира адміністративний протокол, який в подальшому буде скерований до Любешівського районного суду.

Правоохоронці також вилучили у чоловіка рушницю. Після рішення суду про визнання вини громадянина у вчиненні насильства в сім’ї, його дозвіл на зброю анулюється, рушницю вилучать.

Крім того, під час зібрання матеріалів, працівники поліції виявили в порушника 120 літрів самогонної закваски в стані бродіння, яку утилізували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зроблять. Хіба можна такій людині давати в руки зброю?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні