У Луцьку «побралася» пара дівчат. ФОТО

12
-2
У Луцьку «побралася» пара дівчат. ФОТО
У РЦ «Промінь» відбулося символічна церемонія одруженя, під час якої побралося більше десяти пар. Цікаво, що одна з яких – подружжя, яке у шлюбі більше 20-ти років.

З нагоди Дня Святого Валентина, 14 лютого, у РЦ «Промінь» організували грандіозне дійство для закоханих, які мріють зіграти весілля.

Так, у холі комплексу поруч з весільною аркою псевдо-церемоніатори одружили більше десяти пар. Цікаво, що одна із них – чоловік із дружиною, які у шлюбі вже більше 20-ти років. Вони зізналися, що не проти відчути ті весільні клопоти та переживання знову.

Аби урізноманітнити церемонію одруження, ведучі ставили нареченим нетипові запитання: «чи обіцяєш відпускати свого чоловіка на три доби?», «чи обіцяєш добряче думати над варіантами: шуба чи пуховик?» тощо.

Окрім весільної арки, використали й інші атрибути: обручки, конфетті, шампанське від «Fragolino Novellina», фату і традиційні вигуки «Гірко!». Щоправда, обручки замінили червоними браслетами на руку, а замість офіційного документу про одруження наречені отримали жартівливі свідоцтва.

Обмінялися браслетами й лучанки Наталія та Анастасія. Дівчата вирішили жартома узаконити свої стосунки, що неабияк вразило присутніх у комплексі.

«А чого б ні? У нас же Європа!», - прокоментував витівку подруг ведучий.

Не залишили молодят і без подарунків. Впродовж дійства розігрували цінні призи та сертифікатами від РЦ «Промінь». А насамкінець розіграли номер для закоханих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурня. Виманювання грошей в тупих людей. Це ж свого роду бізнес
Відповісти
Які гроші? за що? все по добрій волі та безкоштовно!
Відповісти
Виманювання грошей в лохів .
Відповісти
Це ж все було безкоштовно!
Людям ніколи не вгодиш
Відповісти
О боже! А якже малі діти, які дивились на тих двох дівчат. Вони ж педофілки! Не відпускайте більше своїх дітей туди!!!
Думаю Ви зрозуміли до чого це було сказано;)
Відповісти
Ви спочатку погугліть поняття "педофіл" і "лесбіянка", а тоді пишіть коментарі.
Відповісти
Точно дурнуваті полешки.Що ви пропагуєте-це ж дивляться і читають діи.Вже скоро будуть привселюдно сексом займатися.Бізнес буде і на цьому.На що ми перетворюємося людове,гірші за тварин стаємо.
Відповісти
Не зрозуміла подруга сарказм:)) Коли ж до Вас дійде, що скільки не дивись на це нічого не зміниться. Не так все влаштовано. Ну побачить дитина. І що? Хочете сказати, що люди з нетрадиційною орієнтацією колись надивились на такі речі і стали такими?
Відповісти
що ж то за дівчата, що то за фігня! хлопців їм замало, давай на двох коня!
Відповісти
Треба було тим двом курвам отрути в подарунок, а всім толерастам піздюлей як мінімум. Поширюють це блядство ніби так і має бути, таке враження що від таких в лапках людей суспільству є якась користь чи хоча би позитив. Не розуміють ці створіння що в нас в країні їх терпіти не будуть, людей за побутові конфлікти серед білого дня в столиці ріжуть насмерть, а ці думають що вони безсмертні, на марші в містах виходять і тому подібне. Є у нас в країні справжній цвіт нації який намагається берегти культуру, національні традиції, а якісь хворі тварини типу гомосексуалістів, лесбіянок яких раніше між іншим з научної точки зору рахували хворими, оскільки в психології це рахують за психічне захворювання, вирішили нав'язувати суспільству в цілій країні що це нормально. Маразм блять. Закінчаться в людей нерви вас ще і стріляти та підривати будуть, оскільки активна пропаганда гомосексуалізму і подібних речей в релігійному суспільстві, особливо яке знаходиться в стані війни з сусідньою державою просто призведе то до кривавого терору у відповідь, тому що слова на вас не діють
Відповісти
Оце тебе штирить). Та ти нігтя не вартий тих хто там був, з таким фаршем замість мізків у голові
Відповісти
Ти трохи зхибив, я уже звідти, а пафос в тебе гарний як для шакала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні