Біля «Техасу» п'яний штрикнув ножем перехожого: нападнику дали 2 роки умовно

4
3
Біля «Техасу» п'яний штрикнув ножем перехожого: нападнику дали 2 роки умовно
Лучанина, який біля клубу "Техас" п'яним вночі чіплявся до людей і штрикнув ножем перехожого, засудили до 2-х років умовно.

Такий вирок винесли 2 лютого під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017 року біля бару "Стара підкова" (у народі відомий, як "Техас") п'яний чоловік приставав до перехожих та порізав одного ножем.

Допитаний у судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, втім на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив його від призначеного покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ріж далі" називається
Відповісти
А чого, нормально... Ще нікого не вбив, то чого наперед садити у в'язницю? В нашій державі такі закони - нема трупа нема справи. дебілізм повний
Відповісти
Кому два роки, а кому й надалі нічний час роботи...
Відповісти
Але з другої сторони забезпечив мед персонал, фармацевтів, аптекарів, перевізників, суд, слідчих роботою, він не злочинець а роботодавець!!! то йому премію а не строк!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні