«Я ношу з собою ножа і обов’язково використаю його за потреби», - луцький пастор

17
18
«Я ношу з собою ножа і обов’язково використаю його за потреби», - луцький пастор
Режисер і пастор Луцької біблійної церкви Сергій Шараєвський виступив за право українців на самозахист.

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

Нагадаємо, у суботу, 10 лютого, у Луцьку п’яна компанія напала на патрульного поліцейського. Він захищаючись, вдарив одного з хуліганів ножем. Потерпілому знадобилась операція.

Лучани у Фейсбуці запустили флешмоб #право на захист, яким підтримують патрульного поліцейського.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «З вас за сто років зробили рабів», - активіст про нападки на луцького поліцейського

Підтримав патрульного й луцький режисер, пастор Сергій Шараєвський.

«101 я набиратиму, коли побачу пожежу. Але ще я маю вогнегасник в машині, який обов’язково застосую при необхідності. Також, я знаю, що бензин краще засипати піском, а олію ні в якому разі не можна гасити водою», - написав чоловік.

«103 я набиратиму, коли комусь чи мені стане погано. Але я також маю аптечку в машині, беру аптечку на роболовлю, ношу з собою необхідні мені пігулки. Також знаю, як надавати першу медичну допомогу. Я маю джгут, який обов’язково застосую при потребі», - додав він.

Також Сергій Шараєвський запевнив, що зможе використати зброю за потреби.

«102 я набиратиму, коли бачитиму правопорушення. Але я також маю руки, ноги і вербальні навички, щоб при можливості спробувати зупинити його. Але я також ношу з собою ножа і маю дозвіл на зброю (і те, що до дозволу додається), які я обов’язково застосую у разі необхідності. І так, я вмію користуватися зброєю і ніколи не використовуватиму її без потреби», - наголосив пастор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не пастор. Це «розводілово».
Відповісти
Всі ці секти, разкольникі, уніати — розводять людей. Йдіть в канонічну церкву де не призивають брати автомати чи святити ножі.
Відповісти
Це в кацапській церкві не призивають брати автомати? Ну ти і тупе створіння.
Відповісти
А як на рахунок підставити іншу щоку?
Якийсь русьсомирський пастор. На своїх проповідях ти навчиш це факт.
Відповісти
Нашим громадянам всі не такі, всі не те роблять, проте як захищати їх то телефонують у поліцію і хочуть щоб закон був завжди на їх стороні. А як справжній патріот патрульний який прийшов наводить порядок і наводить, зробив зауваження молоді (яка має бути майбутнім нашої країни чи світу) і за це на нього напали а він оборонявся , то бач це не правильно повівся. А вони ті правопорушники праві? Люди ви перше визначтесь в якій країні ви хочете жити?
Відповісти
В такій країні де люди ходять без зброї і не кидаються один на одного.
Відповісти
Ви чоловіче РОМАНТИК!
Відповісти
Мене дивують люди, які не гопники, проте носять з собою ножа. Тим більше пастори. Тим більше поліцейськи. Чому? Бо поліцейський має кілька тренувань з рукопашного бою на тиждень, він має досвід заламування, биття, затримування у реальному житті, він ходить у тир і мабуть надівав на людей кайданки. Він знає, що його захищає закон, він знає, що його захищає система. Тобто він (поліцейський) має певну (я думаю, значну) перевагу перед звичайними людьми. І перед гопніками у тому числі. Його дзвінок до 102 і мій дзвінок - це дві дуже різних речі.
Він може носити балончик, і використати його проти кількох! озброєних ножами. І втекти (або обеззброїти, залежно від навичок). Він може носити шокера. Він може просто викликати наряд.
Він може носити травмата. Він може просто показати посвідчення, і мало хто захоче проблем.
Але чомусь він носить ножа... Смертельну, пекельну зброю. Чому? Може він вирішив погратися в Бога? Фільм "Експеримент" дивилися? Подивіться.
Щодо пастора.
Якщо його зброя - не слово, навіщо іти до пасторів? Слово дає владу. І ніж дає владу. І дуже приємно, коли ця влада біля тебе, на боці. Коли слово не діє.
На мою думку, ніж, це не самозахист. Самозахист - це травмат. Самозахист це балон. Але не ніж.
Ніж - це хвороба у голові!
Якщо ти його НОСИШ, ти ХОЧЕШ його застосувати. Думай, що завгодно, але твоя підсвідомість чекає, коли ситуація ВИПРАВДАЄ застосування твого леза, яке ти гостриш, змащуєш і пестуєш. Тому це хвороба. НІЖ - ЦЕ ДИАГНОЗ!
Я не захищаю гопників. Але хіба ви не бачите, що Беркут v 2.0 уже створений за наши же гроші. У нас що, корупціонери сидять? Судді, прокурори продажні, депутати? Що роблять нові копи? З чого вони почали - зі штрафів за парковку та торгівлю огірками та картоплею? Тепер з ножами ходять? А на Водохреща, зауваження у парку чому не робили тим, хто чарку пив біля ополонки? А салюти? А ці гульбища депутатськи? Ви ж знаєте всі їхні прізвища. І воно знає... Ось це, сука, бісить. Ти депутатів-крадіїв спочатку построй...

PS: я знаю людей, фахівців з ножевого бою. Кожен каже одне - ніколи не ношу з собою, бо заріжу швидше, чим зрозумію. Тому ніж завжди дома. Це єдине нормальне рішення, яке відрізняє нормальну людину від гопніка.
Відповісти
Мої знайомі чоловіки майже всі мають ножі з собою і регулярно їх застосовують: ковбаски нарізати, олівець загострити, обрізати нитку, закрутити гвинтика тощо. Дуже зручно - складаний ніж. Це не є "смертельна пекельна зброя", це дуже зручний інструмент. Так само як манікюрні ножиці або пилочка для нігтів, якими при потребі під час оборони можна вбити людину. власне, як і звичайною виделкою.
Відповісти
100% підтримую
Відповісти
З балончиком проти трьох?Ти Дімон прям Крепкий Горішок!А це шо майстри перш заріжуть-а потім розберуться,це дрищі з бражкою в голові.В спеца завжди ,,холодна‘‘голова,а яка там була ситуація ти ж не знаєш.Ніж це останній аргумент перед загрозою власному життю!
Відповісти
Що за хрень, з його пастор як з лайна куля, та й режисером сам себе назвав, таких митців на весіллях працює кожен другий... За бабло америкосів купили техніку і зайняли нішу застосувавши демпінг. От саме йому з ножем і ходити, бо він людина далека від християнських цінностей.
Відповісти
То мабуть "пастор" з Києва ножа подарував і сказав як діяти? Вже б не позорився своїми висловлюваннями!!!
Відповісти
Все, анархія стартонула.
Тому якщо буде капець пастору і поліції, вони самі почали.
А все від неграмотності останніх.
Відповісти
Ніж це зброя, якою треба вдарити. Чому і на скільки була загроза життю щоб штрикнути ножем? А якби штрикання ножем в тіло просто сильно вдарити? Ножем він дістав його. Якби кулаком чи ногою .. я думаю ефект був би більший. Але хлопець напевно не навчений голими руками махати. Боїшся гуляти ввечері з собакою без ножа.... поліцейський.... направду смішно..... і грішно....
Відповісти
звичайнісінький пройдисвіт
Відповісти
REDAKTOR, чи це ти????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні