Поки не з'явилося якісне таксі - я за «Тачку!» – луцький маркетолог

11
2
Поки не з'явилося якісне таксі - я за «Тачку!» – луцький маркетолог
Луцький маркетолог Максим Нікітін порівняв традиційне таксі та сервіс «Тачку!».

Про переваги останнього він пише у блозі на «Волинь24».

Подаємо допис лучанина без змін:

«Дивуюся, коли чую, що люди досі користуються послугами служб таксі, замість того, аби використовувати сервіс “Тачку!”.

Не хочу своїм постом образити жодного таксиста. Але поки не з'явилося якісне таксі - я за "Тачку!"

...З таксі у мене завжди бути якісь “непонятки”. Не полишало враження, що мене дурять... Ну чому з точки Б в точку А вартість проїзду в різних таксі вартує різні гроші? Різниця інколи сягає 50%! Але ж я отримую однакову послугу!!! Півбіди, якби я сторгувався б до такої вартості. Так ні! Це мені таксометр рахує, чек дають...

До того ж я не люблю слухати скарги на якість доріг, курс валют і ціну бензину, не хочу слухати, які у нас погані мер/депутати/президент, не хочу, аби мені травили несмішні історії з життя і бородаті анекдоти.

Тому я – за "Тачку!". Заповнюю три поля – і авто, прибуваючи за 5-10 хвилин, везе мене у потрібне місце за наперед обговорену плату.

Переваги? Та очевидні!

1) Дешевше.

2) Я знаю наперед суму, яку заплачу.

3) Водії ввічливі. Я переконаний, що навіть таксист (а вони частенько юзають цей додаток), везучи клієнта, знайденого через “Тачку”, буде вести себе коректніше. Бо хоче отримати 5 зірок під своїм іменем у додатку.

4) Якісніші авто (це вже зі свого особистого досвіду кажу, тут на об’єктивність не претендую).

А у вас як? Все ще подорожуєте “під шашечками”? ;-)

P.S.
Наголошу ще раз: об’єктивно таксі - як і кожен серйозний і відповідальний бізнес - мають перевагу перед сервісом взаємодопомоги. Хоча б тому, що у "Тачку!" не завжли реально знайти підходящий собі маршрут. Але наразі серйозних і відповідальних служб таксі - якось не густо...»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через тебе і їздять нелегали. Через них і мати твоя отримує мізерну пенсію. А 5 років стажу? І приїздять невідомо хто. Можна й не доїхати,якщо попадеш на збоченця.
Відповісти
ТАК І МОЖНА,Сісти І ДО ТАКСИСТА, НЕАДЕКВАТА, АБО Ж ЗБОЧЕНЦЯ, Ніхто від цього незастрахований. Завдяки тачки, можливо трішки таксисти стануть, думати головою, всеж жива конкуренція!!, ТАЧКА Рулить. А ОТ ПЕНСІЯ ТОЧНО НЕ ВІД ТАКСИСТІВ, ЗАЛЕЖИТЬ, ТАКСИСТИ ДЕРУТЬ, В ТРИ ШКУРИ, ЦІКАВО ЯКІ ПОДАТКИ, ПЛАТЯТЬ??? ОТОЖБО МІЗЕРНІ, ТОМУ ЩО ВСІ НА ЄДИНОМУ ПОДАТКУ, І СУМІ ДОХОДІВ, ПРОЧЕРК, АБО НУЛЬ, ТО Я ПОЇЗДЖУ НА ТАЧЦІ, І ТАКИМ ЧИНОМ ЗЕКОНОМЛЮ НА ПЕНСІЮ.
Відповісти
В Я ЗА ТАЧКУ!! ДОДАТОК СУПЕР ПРИДУМАЛИ!!!
Відповісти
Така нативна реклама?)))

Тачка підходить лише тоді, коли ти не поспішаєш і ставиш ціну майже таку як на таксі.
І не говоріть що це не так.
А за авто - як пощастить.
В Луцку просто немає норм таксі по безготівці. А так Люкс наприклад за 5-7 хв в будьяку частину міста прибуває. В тому числі і вночі.

Відповісти
Таксисти-бидло офігєвше
Відповісти
Тачка як приїжджає ...то таке враження, що те авто з польського утилізаційного складу подарили українцям... хлам хламом.. таксисти вони і в Африці таксисти.. рідко коли комфортно їхати
Відповісти
Часто таксі машини старі, смердить, я одному зауважила, каже то так газ має запах. А один мужчина, старший, розказав і про рибалку, і про дієту, і як кроля правильно готувати. Це як пощастить. Колись ще зробила зауваження, що при мені водій ділився з другом, як йому зуб штифти і корені робили, то хамло ще й огризнулось
Відповісти
У вас Максиме проблеми не з таксі, а з алкоголем
Відповісти
Купіть собі тачку на одному колесі і возіть тачку. Тільки так вигодно їздити по тачці. Недарма її називають тачку.
Відповісти
Брєд, таксі теж є нормальне, в людей запитай яким користуватися, і приїжджають бистро. А якщо до якоїсь і пристають чи домагаються інтиму то не потрібно майже голі фото ставити
Відповісти
Ну і Дебіл... А те шо не понятно зто приїжає і не понятно на якій машиНі, та щей не понятно з ким пртїжають, то це якість?... Мдааа..тупізм, і рекллама говорить...
Може і гречку оТримує за агітацію деяких кандидатів цей експери
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні