«Сила Палиці – в страху і грошах», - Сергій Григоренко

0
-1
 «Сила Палиці – в страху і грошах», - Сергій Григоренко
Експерт «Волинського ЦРУ» Сергій Григоренко вважає, що Ігор Палиця приїжджає на Волинь лише тоді, коли йому потрібно отримати політичні дивіденди.

Про це він розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«В 90-х роках він був на Волині, потім виїхав, був в різних структурах, які пов’язують з групою «Приват», і повернувся більш ніж через 10 років лише тоді, коли йому потрібно було балотуватись у Верховну Раду», - зазначив активіст.

«На мою думку, він приїжджає на Волинь лише тоді, коли потрібні певні політичні результати», - додав він.

Сергій Григоренко переконаний, що в Ігоря Палиці немає великого легального бізнесу, який дозволяв би утримувати громадське формування «Варта порядку», благодійний фонд, низку ЗМІ та партійну структуру «УКРОПу» на Волині.

«Він постійно не живе тут, більшість часу проводить у Швейцарії, де живе його родина. І це доводять численні журналістські розслідування. Вважаю, він розглядає Волинь та Україну не як місце для життя, а як місце для заробляння грошей», - наголосив експерт «Центру розвитку урядування».

«Сила Палиці базується на страху і грошах. Хтось його боїться, а когось він, скажімо так, завоював матеріальними ресурсами», - резюмував Сергій Григоренко.

Читати повністю інтерв'ю з Сергієм Григоренком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні