У PremierCity покажуть заборонений в Росії фільм*

0
-5
У PremierCity покажуть заборонений в Росії фільм*
З 15 лютого у прокат вийде фільм «Смерть Сталіна». Подивитися скандальну стрічку можна в кінотеатрі PremierCity.

«Смерть Сталіна» — британсько-французька сатирична комедія режисера Армандо Яннуччі, відомого та популярного на заході завдяки комедійному фільму. В основу сюжету ліг однойменний французький графічний роман Фаб'єна Нурі та Тьєрі Робіна «La mort de Staline».

Події фільму розгортаються в березні 1953 року після смерті багаторічного диктатора Йосипа Сталіна. Поки прості громадяни сумують за радянським вождем, між найближчими соратниками розгортається боротьба за місце наступного Генсека.

Політичну комедію випустила кінокомпанія eOne Films, прем'єра фільму відбулась на 42-му щорічному міжнародному кінофестивалі в Торонто 15 вересня 2017.

Фільм отримав загалом схвальні відгуки з боку кінокритиків. В Росії кінопрокат стрічки заборонили, а деякі російські політики та чиновники охарактеризували фільм як «сплановану провокацію».

З 15 лютого фільм можна буде побачити й в Україні. Зокрема, прем’єра відбудеться з у кінотеатрі PremierCity. Квитки можна придбати у касі, або на сайті закладу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні