Четверо волинських вчителів перемогли на всеукраїнському конкурсі

0
2
Четверо волинських вчителів перемогли на всеукраїнському конкурсі
У січневому етапі Всеукраїнського конкурсу для вчителів, вихователів та керівників гуртків перемогли четверо волинських освітян.

Цього разу у конкурсі взяли участь 1553 педагоги, - повідомляє портал «На урок».

Освітній проект «На Урок» започаткував Всеукраїнський конкурс навчальних матеріалів з різних предметів, де суддями та учасниками виступають освітяни.

Щоб взяти участь у Конкурсі для вчителів, необхідно викласти власні профільні розробки, що стосуються того чи іншого шкільного предмету. Конкурс відбувається на постійній основі. Переможці отримують пам’ятні призи від освітнього проекту «На Урок».
У січні у конкурсі визначили 131 переможця.

Так, у номінації «Всесвітня історія» перемогла вчитель гімназії №1 імені Газіна, що у селищі Ратне Ратнівського району Зоряна Нінічук.

Вчитель із села Дольськ Любешівського району Оксана Попач перемогла одразу в двох номінаціях: «Літературне читання» та «Образотворче мистецтво».

В номінації «Природознавство» серед переможців – вчитель маневицької гімназії №2 імені Бринського Оксана Карпук.

Також у номінаціях «Українська література» та «Українська мова» перемогла вчитель Луцького навчального-виховного комплексу №22 Тетяна Парадовська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні