--> Волинян, які підробляли гроші, можуть запроторити за ґрати на 10 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян, які підробляли гроші, можуть запроторити за ґрати на 10 років

0
-2
Волинян, які підробляли гроші, можуть запроторити за ґрати на 10 років
На Волині судитимуть чотирьох осіб, які займались зберіганням та збутом на території області підроблених банкнот номіналом по 500 гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року зловмисників затримали після чергового збуту частини підроблених коштів на АЗС у Камінь-Каширському. У ході проведення досудового розслідування встановили, що вони також неодноразово розраховувались підробленими банкнотами на автомобільних заправних станціях у Ковельському, Луцькому, Локачинському та Рожищенському районах.

Зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 199 КК України. Крім того, двоє із вказаних осіб обвинувачуються також у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 190 КК України.

Зловмисники завдали матеріальну шкоду потерпілим на загальну суму понад 11 тисяч гривень.

Усім обвинуваченим обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Ухвалою апеляційного суду Волинської області кримінальне провадження щодо чоловіків передали на розгляд з Камінь-Каширського районного суду до Луцького міськрайонного суду.

Фальшивомонетникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні