У Луцьку стартували спортивні змагання пам'яті покійного мера

0
-5
У Луцьку стартували спортивні змагання пам'яті покійного мера
У Луцьку розпочався турнір із футзалу пам'яті Миколи Романюка в рамках партнерських відносин між містами-побратимами Луцьком та Волновахою.

Урочисте відкриття змагань відбулося 11 лютого у приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи, - повідомили у міськраді.

Серкретар Луцької міськради Григорій Пустовіт зазначив, що турнір - це хороша можливість позмагатися, показати себе та результат своїх тренувань. Пустовіт сказав, що цей турнір має і символічне значення, адже він присвячений пам'яті Миколи Романюка, який був великим прихильником встановлення дружніх, партнерських стосунків з містом Волноваха.

Заступник голови Волноваської районної ради Сергій Демченко та заступник голови Волноваської міської ради Ігор Ісміханов у своїх виступах акцентували на важливості поглиблення партнерських стосунків між Волновахою та Луцьком і запросили луцьких спортсменів до себе на турнір з футболу, який відбудеться 22 травня 2018 року.

Зазначимо, що 25 лютого – третя річниця співпраці між Луцьком та Волновахою. Колишній міський голова Микола Романюк активно розвивав партнерські відносини між містами. В обласному центрі бували на канікулах та оздоровлювалися діти з цього міста Донеччини.

Неодноразово Волноваху відвідували керівники міста Луцька. Микола Романюк постійно наголошував на необхідності співпраці між сходом і заходом.

Спортивний захід відбувається за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста Луцька.

Позмагатися на футбольне поле 11 лютого вийшли команди-учасники товариського турніру: ФК “Абориген” (Луцьк), ФК “Волноваха” (Волноваха), ФК “Ветеран-Лучеськ” (Луцьк), ФК “Наше місто” (Ковель).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні