«Польща прийняла не антибандерівський, а антиукраїнський закон», - депутат Волиньради

2
4
«Польща прийняла не антибандерівський, а антиукраїнський закон», - депутат Волиньради
Депутат Волиньради Анатолій Вітів вважає, що у Польщі підписали антиукраїнський закон.

Про це сказав Анатолій Вітів 9 лютого в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише "Конкурент".

Зі слів депутата, коли польський Сейм підписував жорсткі закони, українські ліберали та демократи сподівались, що вони цього не зроблять, що президент Польщі Анджей Дуда не підпише.

"Кожен народ, який себе поважає, завжди дає адекватну відповідь. Якщо Польща робить жорстко, ми маємо дати адекватну відповідь. Польща прийняла, можемо сказати, не "антибандерівський", а антиукраїнський закон. Хто прийняв на себе перший удар на Сході і захищає Україну? Не ті бандерівці з галицьких та волинських сіл?.. Займіть правильну позицію – поважайте себе", – сказав Анатолій Вітів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Польща показала усе своє нутро, засцяла та захотіла приглушити вияви національної свідомості українців, які живуть, працюють і навчаються в Польщі. А таких понад 1 мільйон! Іде українізація Польщі.
Відповісти
"Свобода" і такі як Вітів - проводять антиукраїнську діяльність!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні