Українців суворо каратимуть за жорстоке поводження з тваринами

5
12
Українців суворо каратимуть за жорстоке поводження з тваринами
Фермерів в Україні навчать більш гуманно ставитися до домашніх тварин.

Нові норми і стандарти поводження з тваринами містяться в законопроекті, який поданий на розгляд парламентом, інформує “Народна Правда”.

Документ вносить деякі зміни в законодавчі акти у зв’язку з необхідністю імплементації положень міжнародних угод з ЄС в сфері охорони тварин.

У 2013 році Україна ратифікувала Євроконвенцію про захист домашніх тварин. З прийняттям вищевказаного законопроекту стане можлива імплементація європейських норм в українське законодавство. Конвенція закликає вберегти тварин від непотрібних страждань і травм, і забезпечити нормальні умови життя для них, дати турботу і харчування.

Зміни до законодавства пропонують за всі види шкоди домашнім тваринам вести до відповідальності порушників як за шкоду, завдану іншої тварині. А це значить, що за жорстоке поводження з тваринами яке призвело до тілесних ушкоджень, каліцтв або його загибелі карати позбавленням волі на термін від 2 до 3 років з конфіскацією тварин.
Теги: тварини, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую!!!
Відповісти
І в'язниць ще з пару добудувати.
Відповісти
А чому тільки фермерів? Кожного, хто знущається, з тварин суворо карати...
Відповісти
Карати не тільки за домашніх, а й за бездомних, нещасних тваринок, які голодують. Сльози не можна стримати, як подивися на скалічену собачку
Відповісти
досуг в сочи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні