Польщі цікавіше «бити слабшого», - волинський політолог

4
1
Польщі цікавіше «бити слабшого», - волинський політолог
У Польщі дошкуляють українцям і натомість нічого не згадують про злочини Третього Рейху, бо «цікавіше бити слабшого».

Про це в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" сказав політолог Тарас Літковець, - повідомляє "Конкурент".

Політолог переконаний, що у Польщі нагнітають "українську тему" (Бандера, ОУН-УПА, Волинська трагедія), але мовчать про злочини Третього рейху і не висувають жодних претензій до німців, бо набагато цікавіше "бити слабшого".

Політолог каже, що на сьогодні політизація історії – метод ведення внутрішньої політики у Польщі. Польща не висуває претензій до Німеччини, так як до України, через те, що це потужна держава-сусід і сильний партнер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Польща хоче переписати світову історію, – депутат Волиньради про «антибандерівський» закон

"В Голокост кожен третій загинув на території Польщі. І крім того Польща майже завжди була нашим лобістом але тепер таким не є", - сказав Тарас Літковець.

Водночас він переконаний, що з часом між країнами вдасться вибудувати прагматичні добросусідські стосунки, і це не той випадок, коли треба говорити за братерство.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поляки злякались, що Україна стає сильніше з кожним місяцем. Польща розуміє , що Україна буде найбільшп та найсильніща країна Європи, а полякам відведена роль другорядна.
Відповісти
20 вересня 1938 р. польський посол в Берліні Ю. Липський повідомив А. Гітлеру про концентрацію значних польських військ біля ЧСР і про бажання польського уряду повністю ліквідувати Чехословаччину як незалежну державу, оскільки Варшава розглядає Чехословаччину як штучне утворення... не пов'язане з реальними потребами й здоровим правом народів Центральної Європи».
Відповісти
Що ідіоти усе робите карти поляка скоро прийдуть вас захищати
Відповісти
За анексію частини Чехословаччини у союзі з Гітлером польський міністр Ю. Бек був нагороджений почесним орденом Білого Орла (які герої у Польщі) й отримав звання почесного доктора Львівського університету.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні