Зухвале пограбування у Швейцарії: в інкасаторів забрали 20 мільйонів доларів

0
-8
Зухвале пограбування у Швейцарії: в інкасаторів забрали 20 мільйонів доларів
У Швейцарії на північ від Лозанни банда грабіжників зробила наліт на інкасаторську машину, захопивши понад 20 мільйонів євро.

Злочинці, котрі утримували у заручниках доньку одного з інкасаторів, напали на броньований фургон та викрали понад двадцять мільйонів євро. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Reuters, що у совю чергу посилається на власні джерела у поліції.

Згідно з повідомленням, додому до 22-річної заручниці, яка живе в районі французького Ліона, злочинці проникли під виглядом водопровідників. Після цього вони зв’язалися з її батьком і вимагали не чинити опір при нальоті.

Після пограбування жінку висадили на одному з шосе. При допиті вона не змогла нормально описати поліцейським, що трапилося, оскільки перебуває в стані шоку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні